Informatiebijeenkomst over crowdfunding (wervingscampagne voor donaties voor uw project) en workshops

Misschien bent u van plan om voor uw project een subsidieaanvraag in te dienen bij het Iepen Mienskipsfûns of Leader, of heeft u dit al eens eerder gedaan. Het kan zijn dat uw project toen niet in aanmerking is gekomen voor een bijdrage. Toch vinden wij het fijn wanneer wij u alsnog bij uw project kunnen helpen. Daarom biedt Streekwurk Noardwest Fryslân extra ondersteuning aan bij het vinden van nieuwe donateurs en vrijwilligers voor lokale initiatieven. Dit doen wij samen met Silvia Hania en Tim Aarts van het BuitenGewoon Gilde. Zij hebben in Fryslân ondertussen meerdere initiatieven met succes geholpen.

Informatiebijeenkomst

UPDATE: De informatiebijeenkomst is inmiddels geweest. Ben je geïnteresseerd en wil je mee doen aan de workshops, ook al ben je niet bij de informatiebijeenkomst geweest? Ook dan kun je het formulier invullen. Lees verder onder workshops.

Workshops

Als u na de informatiebijeenkomst graag aan de slag wilt om uw initiatief sterker te maken, dan kunt u zich aan het einde van de informatiebijeenkomst opgeven voor de twee workshops. De workshops vinden plaats op dinsdag 16 oktober en donderdag 1 november 2018. Geïnteresseerd? Houd deze data dan alvast vrij in uw agenda. Tijdens de workshops stoomt u, samen met uw team, uw initiatief klaar voor een succesvolle wervingscampagne. Wij helpen u bij uw plan van aanpak.

Onderaan de pagina kunt u zich aanmelden voor de  de workshops. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 12 oktober 2018. Uiteraard kunt u ook even bellen naar Streekwurk Noardwest via 0517-380733. Ziet u het formulier niet, of werkt het niet goed op uw tablet/mobiel/computer, dan kunt u het formulier ook vinden door op deze link te klikken.

1e workshop dinsdag 16 oktober 2018
Tijd: 19.30-21.30 uur
Locatie: Oude Stadhuis, Raadhuisplein 1, Franeker
2e workshop donderdag 1 november 2018
Tijd: 19.30-21.30 uur
Locatie: Oude Stadhuis, Raadhuisplein 1, Franeker

Tot op 10 september!

Streekwurk Noardwest Fryslân
Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Franeker
Postadres: Raadhuisplein 1, 8801 KX Franeker
Telefoon: 0517 – 38 07 33
E-mail: noardwest@fryslan.frl