Het BuitenGewoonGilde is een bijzonder campagnebureau. Wij zijn namelijk gratis voor maatschappelijk initiatieven!

Initiatieven trainen

Samen met het Oranjefonds, 22 gemeenten en twee provincies hebben wij de afgelopen jaren namelijk ontdekt dat bijna 90% van de ideeën in Nederland strandt. Waarom? Omdat het hebben van een goed idee nog niet betekent dat je weet hoe je dit moet aanpakken. Daarom trainen wij initiatieven bij het schrijven van een (campagne)plan. Vaak zijn dit crowdfundingcampagnes. Daar zijn wij het beste in.

Wij helpen graag!

Maar we helpen ook bij het schrijven van een plan om nieuwe vrijwilligers te werven of juist die ene subsidie of vergunning binnen te halen. Op dit moment gingen ruim 80 initiatieven je voor. Zij haalden al ruim 150.000 euro op. En met dat geld hebben ze hun eigen omgeving mooier gemaakt. En dat maakt ons zo enthousiast dat we ook andere initiatieven graag helpen.

 

Ieder idee kan werkelijkheid worden

Wij geloven namelijk dat met een beetje hulp ieder idee werkelijkheid kan worden. Daarom denken wij graag mee. Ook bij jouw project. Op dit moment loopt er een traject in Noardwest Fryslân. Je kunt je hiervoor aanmelden via deze aanmeldlink. Is je initiatief in een ander deel van Nederland? Ga dan naar de speciale pagina voor initiatieven.

Werk je bij de overheid? 

Ben jij werkzaam bij een gemeente of vrijwilligerscentrale? Ga dan naar de speciale pagina voor overheden. We gaan graag in gesprek om te kijken hoe wij jou kunnen helpen bij het ondersteunen van initiatieven.